Arhiva revistei literare Faleze de piatră

Notă din partea redacției

Posted in Numărul pe luna aprilie (4) by Hopernicus on 30/03/2010

Anunțăm modificări privind  selectarea textelor propuse de autori spre publicare!


Avand în vedere că timpul nu ne aparține, sau cum spunea un coleg din redacție, orice încercare în aria culturii este un bun comun, dorim a arăta o și mai mare grijă față de acesta . Și cum  responsabilitatea trebuie să se exercite și în spațiul virtual înțelegem să răspundem cu următoarele inițiative fiecărui click cu care este accesat  site-ul acestei reviste:

  1. începand cu luna aprilie redactorii vor aproba spre publicare numai textele care vor însuma cel puțin media totală 7, inclusiv pentru textele din partea redactorilor (sistemul de notare fiind de la unu la zece; media de aprobare,  în ce privește textele din numărul prezent al revistei, a fost de minim 5)
  2. se vor respinge textele care nu vor respecta normele gramaticale ale limbii române și/sau nu vor fi redactate cu diacritice
  3. se va publica în fiecare număr al revistei câte un singur text propus redacției  pentru fiecare autor ( în eventualitatea în care autorul a propus un număr mai mare de texte și a înregistrat cel putin media 7 la mai multe dintre aceastea, textele se vor publica eșalonat în numerele viitoare ale publicației- nu se aplică și textelor pregătite de redactori)
  4. în continuare toate textele trimise pe adresa redacției si care nu au întrunit media 7 vor fi postate pe siteul Bibliotecii de proză ( vă rog mult, să nu uitați că în Biblioteca de proză sunt însă și texte care nu au fost propuse de creatorii lor redacției noastre dar care au fost postate de aceștia  în cadrul rețelei Cititor de Proză,  desigur multe dintre ele ar fi putut trece de girul oricărei redacții)

Vă mulțumim și credem în asentimentul și suportul dumneavoastră!

Comentarii închise la Notă din partea redacției